Rokometna tekma v Velenju


V okviru projekta smo organizirali ogled pripravljalne rokometne tekme med reprezentancama Slovenije in Srbije, ki sta jo ekipi igrali 10. 1. 2018 v Rdeči športni dvorani Velenje. Iz Ptuja proti Velenju smo se odpeljali ob 15. 45 uri. Da pa smo pravi navijači smo dokazali z navijaškim rekvizitom, ki smo ga sami izdelali s pomočjo mentorice Alenke.



Po dobri uri vožnje smo prispeli pred Rdečo dvorano in kaj kmalu so nam dovolili vstopiti. Izbrali smo si mesto na tribuni in z nestrpnostjo pričakovali začetek tekme. V dvorani na parketu so se že ogrevali obe ekipi. Z zanimanjem smo opazovali s kakšnimi vajami se igralci pred tekmo ogrevajo, da se pripravijo na napor, ki sledi na tekmi.
Čas je hitro mineval in bližal se je začetek tekme. Med tem časom se je dvorana dodobra napolnila z navijači. Po predstavitvi sodnikov, obeh ekip in odigranih himnah obeh držav je sledil pozdrav igralcev.

Tekma v prvem polčasu je bila zelo izenačene in polčas so dobili gostje za  gol razlike. V drugem polčasu pa so naši fantje pokazali boljšo igro in tekmo tudi zmagali. Navijači v dvorani smo bili navdušeni.


Po končanem srečanju smo se pozdravili in fotografirali z nekaterimi igralci. Prav tako se je z nami fotografiral tudi televizijski športni reporter in sodnika, ki sta sodila to srečanje. Najbolj smo bili veseli  fotografiranja z igralcem, ki je bil kapetan na današnjem srečanju, Markom Bezjakom, ki je naš rojak saj prihaja iz bližnjega Ormoža.

Komentarji