Kako so učenci predstavljali šolo na Paradi učenja


V sredo, 15. maja 2019, je Ljudska univerza Ptuj organizirala dogodek Parada učenja 2019 v okviru dneva učečih se skupnosti. Med povabljenimi je bila tudi naša šola.
Ker je naš cilj, da bi se čim bolj vklopili v lokalno okolje, smo se z veseljem vključili.




Na naši stojnici smo predstavljali aktivnosti, v katere so vključeni naši učenci v okviru projekta, slikanico Mica Nogavica in didaktični material, ki ga je mogoče izposoditi v šolski knjižnici.


Promocijo šole so prevzele devetošolke. Nina je delila letake, Anemari je bila zadolžena za vrečko s taktilnim spominom, Tea pa je skrbela za lutko. Malo kasneje se nam je pridružila še Gina, avtorica ilustracij naše slikanice o Mici Nogavici. Z obiskovalci dogodka je bila z veseljem tudi ona pripravljena spregovoriti.
  


V spremljajočem kulturnem programu sta za posebno plesno točko poskrbela učenca Nejc in Žiga. Požela sta bučen aplavz, ki sta si ga z energičnim in doživetim nastopom zagotovo zaslužila.


Našo šolo in učence smo kljub slabemu vremenu, ki je botrovalo slabšemu obisku parade, dostojno predstavili. Navezali smo tudi nekaj stikov za nova povezovanja in nove priložnosti, ko se bomo ponovno lahko vključevali.

   

Komentarji